Een vakantie in Denemarken is fantastisch

Denemarken is een minder bekende vakantiebestemming maar geliefd bij de kenners. Het natuurlijk landschap van Denemarken is afwisselend. Dankzij de zee, fjorden, 200 riviertjes, 500 meren en een kustlijn van 7300km is een visvakantie in Denemarken heel bijzonder. In de winter kunt u kiezen voor ijsvissen, tijdens de andere seizoenen kunt u vissen op paling, forel, zalm en andere uiteraard met de verplichte visakte. U ervaart van heel dichtbij de natuur. Als u uw kinderen wilt laten kennis maken met vissen kiest u voor een visvijver-Put&Take-meer waar u als gezin plezier beleeft aan een visvakantie.
Denemarken heeft een prachtige hoofdstad, Kopenhagen. Deze hoofdstad is een goede bestemming voor een gezellige last minutes vakantie in Denemarken. Er valt van alles te beleven in deze stad. De haven met het beeld van de Zeemeermin is een van de bekende trekpleisters, het centrum met gezellige restaurants, het attractiepark Tivoli en de vele culturele musea en bezienswaardigheden zijn stuk voor stuk het ontdekken waard tijdens een stadswandeling of fietstocht door de stad. U komt langs de mooiste plekjes dankzij de goede bewegwijzering.


Legoland is een bekend attractiepark in Denemarken, leuk voor het hele gezin en u zult meerdere attractieparken in het land tegenkomen.
De strand- en watersportvakantie in West Jutland hebben al vele bezoekers veel waterplezier bezorgd. Hier ligt het langste Noordzeestrand van Europa. U zult hier nog geen massatoerisme aantreffen, wel vindt u hier ideale mogelijkheden voor watersport met zeilen, duiken en surfen onder nog bijna natuurlijke omstandigheden en mooie stranden.
Breng een bezoek aan het eiland Mon met de indrukwekkende krijtrotsen. De kliffen zijn diep en hoog. U kunt er zowel boven- als onderlangs wandelen, tijdens de bootexcursies langs de Deense kustlijn zijn deze krijtrotsen een van de natuurlijke blikvangers. De fjorden zijn eveneens natuurlijke toeristische trekpleisters, deze natuurwonderen zijn stille getuigen van de ‘onzichtbare’ krachten van de natuur, enig in zijn soort. Denkt u hierbij ook aan het mooie Groenland en Faroe eilanden.
Het bewijs is geleverd, Denemarken is een fantastisch vakantieland. Dit moet u gezien hebben.